top of page

INFORMELE REORGANISATIE

Voorkom surseance van betaling, een faillissement of schuldsanering en bespaar tijd en ongemak door snel en vaardig handelen.

Het kan iedereen overkomen, plotselinge of structurele financiële problemen. Een situatie die u hopelijk nog niet eerder hebt meegemaakt en die ondernemers en particulieren ook vaak lam slaat.

Wij kennen deze problematiek als geen ander en zorgen ervoor dat wij door middel van  “informele reorganisatie” een surseance van betaling of faillissement voorkomen. Wij doen dit door uw onderneming of privé situatie financieel te herstellen wanneer de continuïteit wordt bedreigd of de financiële situatie te wensen overlaat.

De voordelen van onze bewezen aanpak zijn legio;

  1. U behoudt controle op uw bedrijfsvoering. Hierdoor wordt de snelheid van de reorganisatie versneld met als gevolg meer kans op een positieve uitkomst

  2. Het voorkomen van het inzetten van het rechterlijk apparaat waardoor onnosige kosten worden voorkomen.

  3. Door uit de publiciteit te blijven zorgen wij ervoor dat leveranciers en financiers van uw onderneming onbevooroordeeld worden benaderd. Hierdoor worden alle kansen benut en kosten bespaard

  4. Vroegtijdig informeren van schuldeisers over de verslechterde financiële situatie wekt vertrouwen in uw capaciteiten als ondernemer. 

  5. Het uitvoeren van een uitkering aan álle schuldeisers;

  6. Een flexibel proces dat u zelf in de hand hebt zorgt ervoor dat oplossingen op maat kunnen worden uitgewerkt en gerealiseerd.

Onze Werkwijze

​Wij stellen een reorganisatieplan op waarin wordt beschreven hoe de bedrijfsvoering weer gezond kan worden. Veelal is dit een herstructurering van de bedrijfsactiviteiten gevolgd door de daadwerkelijke financiële herstructurering.

katrijk kan uw organisatie helpen

bottom of page